(705)

Skarakannibalens dotter

ljudbok och e-bok


Hennes pappa Àr gÄtfull, full av bÄde kÀrlek och förstörelse. Han blir bÄde hennes frÀlsare och hennes vÀrsta mardröm. Det hÀr Àr en berÀttelse om överlevnad och kÀrlek, om en dotter och hennes pappa. Genom det mörka kaoset av ett liv prÀglat av vÄld och smÀrta kÀmpar hon för att finna sitt eget ljus. Men kÀrleken till pappan Àr ofrÄnkomlig, Àven om den Àr komplicerad och smÀrtsam. Hon bÀr pÄ ett hopp om förÀndring och desperat lÀngtan efter en pappa som hon kan Àlska utan rÀdsla. Denna gripande memoar fÄngar ögonblicken av rÀdsla, glÀdje och förlÄtelse som formade deras relation. Det Àr en historia om att hitta styrkan att bryta mönster och omvandla smÀrta till lÀkning. En djupt personlig berÀttelse om att Àlska, förlÄta och Àntligen hitta frid.

Jamie-lee Àr en ung kvinna som efter ett liv prÀglat av totalt mörker vill vÀnda sina tragiska livserfarenheter till nÄgonting positivt. Hon vill hÀr berÀtta om att det Àr fullt möjligt att förÀndra sitt liv till det bÀttre, oavsett tidigare förutsÀttningar. Hon drömmer om att förelÀsa kring Àmnet och Àven att skriva fler böcker i syfte att inspirera och lÀra.


UpplÀsare: Jamie-Lee Arrow
LĂ€ngd:

4.0

705 recensioner

Johanna

2024-05-12

Bra spÀnnande bok men de Àr nÄgot som saknas i den. Kan dock inte sÀtta fingret pÄ vad det Àr.

Anonym

2024-05-07

En kÀnslomÀssigt rörande biografi som sÀtter ord pÄ ett barns perspektiv i en verklighet som Àr skev. Den sÀnder ut erfarenhet, styrka och hopp.

Emma

2024-05-02

Riktigt bra bok!